Verstappen over Whiting: "Laatst nog hele dag samen gepraat"

14 mrt. 06:32 Joe van Burik 3 reacties
Vol ongeloof wordt er gereageerd door de bekendste Formule 1-coureurs op het overlijden van wedstrijdleider Charlie Whiting. Max Verstappen deelde onder meer een recente ervaring.

"Dit is natuurlijk een grote schok. Ik heb een paar weken terug nog een hele dag met hem in Genève doorgebracht, toen hebben we over veel dingen gepraat", aldus Verstappen in de persconferentie voorafgaand aan de Grand Prix van Australië, tegenover onder meer RacingNews365.

"We zouden elkaar in Australië weer zien voor het nieuwe seizoen. Dit nieuws is ongelofelijk. Hij was pas 66 jaar oud."

De Nederlander vervolgt: "Het is belangrijk dat je elke dag alles waardeert, om elke ochtend dat je wakker wordt te genieten van het leven. Het leven gaat niet alleen om Formule 1, het is maar een onderdeel. Het belangrijkst is dat onze gedachten nu uitgaan naar Charlies familie en vrienden."

Lewis Hamilton noemt Whiting 'een iconisch figuur voor de sport.' Sebastian Vettel gaf aan op woensdag nog met de overleden F1-wedstrijdleider over het circuit te hebben gewandeld.

Daniel Ricciardo: "Hij was er altijd voor ons terwijl wij juist altijd moeilijk tegen 'm deden. We lieten Charlie werken, maar hij stond altijd aan onze kant. We hebben veel geweldige herinneringen aan hem."

Met medewerking van René Oudman.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen