Vettel baalt: 'De auto voelt niet zo goed aan als gehoopt'

24 mrt. 2017 08:40 Redactie

Sebastian Vettel nog niet tevreden na eerste dag in Australië


Bij Ferrari stonden de gezichten minder vrolijk in Australië, dan tijdens de wintertesten. Het team domineerde de testdagen, maar had geen antwoord op Mercedes in Australië.

Voor Sebastian Vettel en Kimi Raikkonen was het even slikken op de vrijdag. In de eerste training kwam het duo niet verder dan een vijfde en zesde tijd. Tijdens de tweede training wist Vettel de tweede tijd te noteren op een halve seconde achterstand op Hamilton.

Na afloop van de training was de Duitser dan ook niet helemaal tevreden: "De tijden van vandaag zijn niet het belangrijkste. Het gaat eigenlijk maar om een snel rondje. Over het algemeen is het wel OK en we kunnen onszelf nog verbeteren. De auto voelt niet zo goed aan als ik gehoopt had."

"Tijdens het testen waren we erg blij met de performance van de auto. Sindsdien is er niet veel veranderd aan de auto, dus ik verwacht dat we nog kunnen verbeteren."

Lewis Hamilton schoof de favorietenrol gisteren nadrukkelijk in de schoenen van Sebastian Vettel. Vooralsnog is het echter de Brit die een klasse apart is.

Foto: Ferrari F1

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen