Vettel en Hamilton willen geen favoriet zijn voor de titel

23 mrt. 2017 11:11 Redactie

Vettel en Hamilton willen beide de favorietenrol niet op zich nemen


Tijdens de FIA persconferentie wilden zowel Sebastian Vettel als Lewis Hamilton de favorietenrol niet op zich nemen. De Ferrari coureur is van mening dat Mercedes het te kloppen team blijft.

"Het is pas maart! Als je wil praten over een gevecht voor de titel dan moet je dat in oktober of november doen." waarmee Vettel aangeeft dat voorspellingen nu compleet onzinnig zijn.

Lewis Hamilton probeerde tijdens de persconferentie de favorietenrol af te schuiven op Ferrari. 

"Ferrari is het snelste team op dit moment. Ze zijn zeker de grote favoriet. Hun snelheid tijdens het testen was fantastisch."

"Ferrari was gewoon te snel voor ons in Barcelona. Het wordt interessant om te zien of we dit weekend in staat zijn om ze te verslaan. We weten op dit moment niet of we op een gelijk niveau zitten, of dat we langzamer of sneller zijn."

Sebastian Vettel reageerde direct: "Het is duidelijk wie de grote favoriet is." 

"Mercedes was de laatste drie seizoenen dominant. Zelfs met de nieuwe regels blijven ze dit, want ze hebben een erg sterk team dat altijd een goede auto bouwt."

"Het is dan ook duidelijk voor iedereen die hier zit dat we ons best doen om ze bij te halen. Of dat gelukt is, dat zien we snel genoeg."

Foto: Clive Mason/ Red Bull Contentpool

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen