© Ferrari

Nieuwsoverzicht

Vettel overtuigd van Ferrari: "Beter voorbereid dan vorig jaar"

14 mrt. 13:00 Joe van Burik 0 reacties
Sebastian Vettel is erg optimistisch over zijn kansen aan de start van Formule 1-seizoen 2019. Volgens de Duitser staat Ferrari er dit jaar nog sterker voor dan in 2018.

"Vorig jaar gingen de testdagen voor ons niet goed en hadden we veel problemen op te lossen", aldus de viervoudig wereldkampioen in de persconferentie in Melbourne, onder meer tegen RacingNews365.

"Toen wonnen we wel de eerste race, maar met geluk, omdat de safety car de baan op kwam. Wat dat betreft zijn we nu wel goed voorbereid en de auto is top. Maar nog beter dan vorig jaar kunnen we het hier in elk geval niet doen."

Vettel heeft zich bovendien voorgenomen om zich niet gek te laten maken door de druk die vooral vanuit de Italiaanse media wordt opgelegd.

"Dit is weer een nieuw jaar. We zijn gefocust op het werk. Maar natuurlijk is wel altijd veel passie die zich bij Ferrari wil manifesteren. Laten we die passie uitdrukken door dit jaar te winnen, dat is het beste. We proberen zoveel mogelijk de zaken waarvan we afhankelijk zijn in bedwang te houden."

Met medewerking van René Oudman.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen