© Ferrari

Nieuwsoverzicht

Vettel: "Uitspraken Mercedes waren bullshit"

15 mrt. 11:00 Aaron Deckers 0 reacties
Ferrari heeft de ijzersterke indruk die het team achterliet tijdens de wintertests in Barcelona vooralsnog geen gevolg weten te geven in Australië. Op de eerste dag domineerde rivaal Mercedes.

Sebastian Vettel oogde verrast door de snelheid van concurrent en rivaal Lewis Hamilton. De Brit was in zijn Mercedes tijdens de tweede training liefst acht tienden los van de rest van het veld.

"Mercedes zag er echt snel uit. Ik weet niet of het kwam doordat wij zelf problemen hadden, maar ze waren een klasse apart vandaag", blikt de Ferrari-coureur terug.

"Wat was het allemaal voor bullshit van ze tijdens de wintertests, dat ze problemen hadden? Ik geloofde daar minder in, dus het was nu wel een verrassing. Het is mogelijk dat de concurrentie het hier lastiger heeft en dat wij de rollen nog om kunnen draaien dit weekend, maar Mercedes zag er erg snel uit. Veel sterker dan ze zelf claimden voorafgaand aan het weekend."

Over zijn eigen dag was de viervoudig wereldkampioen niet bijster tevreden: "Het was een lastige eerste dag voor ons. De wagen voelde niet hetzelfde aan als tijdens de wintertest, maar we zijn nog altijd snel."

"We moeten nu achterhalen waarom het gevoel in de auto hier anders is dan in Barcelona. Ik ben ervan overtuigd dat onze mensen dat vanavond uitvonden en we de problemen morgen opgelost hebben."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen