Vettel: 'Veel te vroeg om aan wereldtitel te denken'

01 jun. 2017 11:45 Redactie

Vettel wil nog niet denken aan vijfde titel


Sebastian Vettel heeft een mooie leiding opgebouwd in het WK, maar vindt dat het met veertien races te gaan veel te vroeg is om te denken aan een titel. De Ferrari-coureur kan dit jaar zijn vijfde titel behalen.

Vettel is bezig aan een indrukwekkend seizoen met Ferrari. Van de eerste zes races won hij er drie en de andere races finishte hij als tweede. Mede door de mispeer van Hamilton in Monaco bedraagt de voorsprong nu al 25 punten. Desondanks spookt een vijfde titel niet door het hoofd van de Duitser.

"Ik wil voor de zomerstop nog niet bezig zijn met een mogelijke wereldtitel."

"In Monaco keek ik naar het team vanaf het podium. We hebben het vorig jaar erg moeilijk gehad en dit jaar is het een totaal andere wereld voor ons. Het team is nog altijd hetzelfde en op dit soort momenten besef je dat je met een groep speciale mensen werkt."

"We werken nu goed samen en moeten zorgen dat we dit momentum kunnen behouden en de lijn door kunnen trekken tijdens de komende races."

De zomerstop vindt plaats na afloop van de GP van Hongarije. Na de zomerstop zijn er nog negen races te gaan, waarvan de GP van België op 27 augustus de eerste is.

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen