Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Vettel wil met Verstappen praten over crash

Sebastian Vettel en Max Verstappen kwamen niet voor het eerst met elkaar in aanraking tijdens de Grand Prix van Japan. De Ferrari-coureur wil binnenkort met de Nederlander om tafel.

Bij het ingaan van Spoon ging het in de openingsfase van de Japanse Grand Prix mis. Vettel dook in een klein gat dat Verstappen hem liet, maar een kans om de Red Bull-coureur te passeren was er nooit. Een extreem opportunistische actie van de Ferrari-coureur.

Daar waar Vettel met de beschuldigende vinger naar Verstappen wijst, krijgt hij weinig bijval. Het incident tussen de beide topcoureurs was niet de eerste en zal waarschijnlijk niet de laatste zijn. Vettel wil met Verstappen om tafel om te praten over de situatie, zonder bemoeienis van de media. "Jullie stellen me deze vragen, dus dan moet ik wel antwoorden. Ik wil hier geen Max versus Sebastian verhaal van maken, waarin we beide onze mening ventileren." "Ik ga met Max om tafel als de tijd daar rijp voor is. Dat geniet mijn voorkeur om hier samen over te praten", aldus Vettel tegen de aanwezig media in Japan.

Viaplay
x
Max Marko: "Er zal nooit meer een Verstappen komen"