Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Video: Emotionele Grosjean ontmoet helden die hem uit vlammenzee hielpen

Een emotionele bedoeling op donderdag in Bahrein. Romain Grosjean bezocht vier dagen na zijn verschrikkelijke crash tijdens de Grand Prix de paddock, waar hij oog in oog stond met de helden die hem redden. Het leverde prachtige beelden op.

Velen vreesden afgelopen zondag voor het leven van Romain Grosjean, die zichzelf na een verschrikkelijk harde crash plots in een vlammenzee terugvond. Mede vanwege de hulp van de Formule 1-dokter, de bestuurder van de medische wagen en een aantal brandweermannen wist hij zonder al te grote verwondingen uit het vuur te ontsnappen. De Haas-coureur bedankte hen allemaal van harte en sprak openlijk met de groep stewards die op de crash afkwamen. Tot slot stond hij oog in oog met de brandweerman die geen seconde nadacht en het circuit over rende om de vlammen rond Grosjean te blussen. Een innige omhelzing volgde, die hier en daar misschien toch wel voor een traantje zorgde. Check de beelden hieronder.

1334563922163208192

I’m not crying, you are 🥺 Amazing scenes as @RGrosjean meets those who got him to safety 🙏 #HaasF1 pic.twitter.com/XehGe3HGsT — Haas F1 Team (@HaasF1Team) December 3, 2020

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden