Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Williams maakt ook in GP Hongarije snelste pitstop

Paul di Resta maakte tijdens de GP van Hongarije zijn comeback in de Formule 1. Als vervanger van de plotseling ziek geworden Massa reed hij voor het eerst sinds 2013 weer een Formule 1 race. Door problemen met de auto moest hij helaas zijn race staken maar hij en zijn crew scoorden nog wel even de snelste pitstop in Hongarije!

Williams F1 kwam er tijdens de GP van Hongarije niet aan te pas. Het gehele weekend worstelde het team op de Hungaroring maar over één aspect hoeven ze zich geen zorgen te maken bij het team van Williams. Op het gebied van het maken van pitstops zijn ze veruit het beste. Ook in Hongarije gaven ze de concurrentie weer een lesje hierin. Met beide auto's stonden ze fier bovenaan in de DHL Fastest Pitstop Award.

Opvallend genoeg was daarbij de pitstop van invaller Paul di Resta het snelste. Zijn crew had slechts 2,29 sec nodig voor het vervangen van zijn banden. Ook Toro Rosso deed het op dat gebied uitstekend. Zowel de pitstop van Kvyat als van Sainz zien we terug in de top 10 klassering. Max Verstappen ontbreekt logischerwijs in dit rijtje. De Nederlander kreeg een tijdstraf van 10 seconden en loste deze bij zijn enige pitstop in.

Viaplay
x
LIVE Reacties na bizar einde sprintkwalificatie