© Mercedes

Nieuwsoverzicht

Wolff: "Die hele Brexit-affaire is nog mooier dan de Netflix-docu"

Mercedes-teambaas Toto Wolff begint met stijgend ongeloof de perikelen rond de Brexit te volgen. Waar hij zich eerst zorgen maakte over een mogelijk naderende Brexit, kan hij er nu alleen maar om lachen.

De Formule 1-teams die in Groot-Brittannië gevestigd zijn, kijken allemaal met de nodige spanning naar de ontwikkelingen rond een mogelijke Brexit. Als deze doorgaat, kan de vrije in- en uitvoer van goederen behoorlijk beperkt worden. Toch ziet Mercedes-teambaas Toto Wolff een lichtpuntje in de hele affaire.

"Ooit vond ik de hele Brexit-affaire een tragische aangelegenheid, maar nu begin ik me er kostelijk mee te vermaken. Hoe de regering daar dagelijks over elkaar heen buitelt, ik vraag me af of ik naar politiek zit te kijken of naar Monty Python", aldus Wolff tijdens de persconferentie voor teambazen in Melbourne.

"De hele Brexit biedt meer vermaak dan de Netflix docu over de Formule 1", vervolgt de Oostenrijker kort nadat het al even over de Netflix-serie was gegaan, waar Mercedes zelf overigens niet actief aan mee wenste te werken.

Wolff gaat op meer serieuze toon verder: "In Groot-Brittannië zal op enig moment gezond verstand moeten zegevieren. We hebben altijd kunnen profiteren van de vrije in- en uitvoer van goederen en het zou jammers zijn als dat verstoord zou worden, maar ik vertrouw er nog altijd op dat het zo'n vaart niet zal lopen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen