Wolff: 'Wehrlein snoerde critici de mond in Bahrein'

26 apr. 2017 15:00 Redactie

Wolff blij met uitstekende prestaties Wehrlein in Bahrein


Terwijl Pascal Wehrlein hersteld van zijn blessure nam de kritiek op hem toe. De Duitser zou volgens diverse media en fans maar beter thuis kunnen blijven. In Bahrein keerde de Duitser na twee gemiste races terug en imponeerde direct.

De maatschappelijke verharding trof Wehrlein de afgelopen maanden. Direct na zijn kwetsuur waren er veel verhalen op het net te vinden. De Duitser kon maar beter stoppen, Mercedes had geen vertrouwen in hem, Ferrari wilde Giovinazzi in de auto etc. 

Bij zijn terugkeer in Bahrein snoerde Wehrlein de criticasters direct de mond. Een ijzersterke kwalificatie werd gevolgd door een elfde positie tijdens de race. Mercedes-teambaas Toto Wolff is blij met de prestaties van zijn pupil.

"Ik ben erg blij voor Pascal. Hij snoerde iedereen de mond in Bahrein. Hij is nog altijd niet helemaal pijnvrij, maar als je dat ook nog eens in ogenschouw neemt had hij een briljant weekend." aldus Wolff.
"Zijn kwalificatie was super en zijn race prima. Het is nog een kwestie van tijd voordat hij de eerste punten scoort voor Sauber. Ik ben erg blij voor hem! Hij snoerde iedereen de mond."

  

Teamgenoot Marcus Ericsson vormde geen enkele bedreiging voor de Duitser in Bahrein. Wil Wehrlein doorstromen naar een topteam dan moet hij dit seizoen ook ruim afrekenen met Ericsson. De Zweed staat niet te boek als het grootste talent binnen de Formule 1.

 

Foto: Sauber F1

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen