Word jij de nieuwe eigenaar van een Manor?

12 apr. 2017 07:30 Redactie

Failliete inboedel van Formule 1 team Manor wordt geveild


Het is de trieste aftocht van het Formule 1 team van Manor. In januari werd duidelijk dat het team ter ziele was en in mei wordt de inboedel geveild. Van auto's tot en met gereedschap, alles komt aan bod.

Het veilinghuis Gordon Brother organiseert de veiling voor de complete inboedel van Manor. Geïnteresseerden kunnen op 9 en 10 mei een bezoek brengen aan de fabriek van het voormalig F1-team in Banbury. Op 16 mei is de veiling waarop er ruim 4000 items online worden geveild. Van klein tot groot, alles komt aan bod.

De meest bijzondere items zijn de windtunnelmodellen van het team voor dit seizoen. Manor was al ver met de realisatie van het ontwerp en de grote vraag is welk Formule 1 team de modellen over gaat nemen. Ondanks dat Manor in de achterhoede bivakkeerde kan het een koopje zijn om toch nieuwe inzichten te verkrijgen.

Verder kun je de eigenaar worden van diverse showauto's, stuurwielen en trailers van het team. Alle reserveonderdelen van het team worden ook verkocht, waaronder vleugels, en carosseriedelen, maar ook velgen en gereedschap.

Zeg nu zelf: Wie wil er nu geen voorvleugel van een Manor aan de muur in de woonkamer?

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen