Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Zo kijk je de Formule 1 GP van Saoedi-Arabië 2022 live op TV

De start van het F1-seizoen 2022 is tot dusver zeer enerverend. Een prachtige GP van Bahrein kreeg met een sensationele kwalificatie in Saoedi-Arabië een passend vervolg. Wordt de race wederom een spektakelstuk? Zo kan jij de F1-race in Saoedi-Arabië live op TV kijken.

Hoe laat begint de Grand Prix van Saoedi-Arabië?

Zondagavond 19:00 uur Nederlandse tijd (21:00 uur lokale tijd) is het tijd voor de Grand Prix van Saoedi-Arabië op het snelle Jeddah Corniche Circuit. Max Verstappen wil revanche na zijn uitvalbeurt in Bahrein én slechts een vierde positie tijdens de kwalificatie. Wie gaat er aan de haal met de overwinning? Kan Lewis Hamilton vanaf P16 een mega inhaalrace rijden? Rond de klok van 20:25 uur weten we dit.

Waar kan ik de Grand Prix van Saoedi-Arabië op TV kijken?

In Nederland is Viaplay de nieuwe F1-aanbieder. Je kan de Grand Prix live kijken via de Viaplay app op je TV, telefoon, tablet of in je browser. Dit kan je doen door de app te downloaden, of door via je provider (zoals KPN of Ziggo) een abonnement te nemen op Viaplay. Bij Ziggo kan je Viaplay terugvinden op kanaal 200 en bij KPN op kanaal 225. Meer informatie over Viaplay en de laatste aanbieding(en) vind je hier.

Formule 1 op Viaplay

Vanaf 17:30 uur start een uitgebreide voorbeschouwing op de Grand Prix van Saoedi-Arabië bij Viaplay. In de studio zullen experts Giedo van der Garde en Christijan Albers samen met host Amber Brantsen vooruitblikken op de tweede race van 2022. Daarbij wordt er met regelmaat geschakeld naar het circuit in Djedda. Experts als Mika Hakkinen en David Coulthard komen aan het woord en pitreporter Stephane Kox zal de kijkers voorzien van het laatste nieuws. Tussendoor zijn interviews en (technische) analyses te zien, zodat je als fan helemaal op de hoogte bent voordat de Grand Prix begint. Viaplay heeft met Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk een compleet nieuw commentaarduo, althans voor de Formule 1. Het duo heeft al jarenlange ervaring in de racesport. Voor de race heb je volop kanalen beschikbaar. Zo zullen er naast de bekende streams met pitlane-beelden, gemengde onboards en de driver-tracker, ook drie geselecteerde onboard streams beschikbaar zijn tijdens elke vrije training, kwalificatie en race. Ieder weekend kan de kijker elke seconde van Max Verstappen en Valtteri Bottas zien op een aparte Viaplay-stream. Daarnaast is er nog een derde onboard stream beschikbaar, die dit weekend toebehoort aan Kevin Magnussen.

Formule 1 liveblog RacingNews365

RacingNews365 is met twee personen aanwezig op locatie in Saoedi-Arabië. Natuurlijk biedt ook RacingNews365 een kwalitatieve liveblog met live timing! Zo ben je altijd volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen en kan je ook eenvoudig de tussenstand zien. Ideaal als je onderweg bent! Klik hier voor het Formule 1 Liveblog .

Kijk live de Grand Prix van Saoedi-Arabië op Viaplay

Viaplay
x
Max "Wolff zei tegen Verstappen: 'Neem Marko mee naar Mercedes'"