Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

F1 nieuws Het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws

Formule 1 nieuws lees je natuurlijk op RacingNews365. Hier volg je de laatste ontwikkelingen rondom de koningsklasse van de autosport, zoals de F1 genoemd wordt, op de voet. Met het nieuws uit binnen- en buitenland en vanzelfsprekend het laatste F1 nieuws over de Nederlandse Red Bull-coureur Max Verstappen.

Hoeveel kilometer is een Formule 1 race?

De lengte van een Formule 1-race varieert afhankelijk van het circuit waarop de race plaatsvindt. Gemiddeld is een F1-race ongeveer 305 kilometer lang. Dit komt overeen met ongeveer 190 mijl.

Wie was de eerste Nederlandse Formule 1 coureur?

De eerste Nederlandse Formule 1-coureur was Carel Godin de Beaufort. Hij debuteerde in 1957 in de Formule 1 en reed tot en met 1964 in verschillende races, hoofdzakelijk met zijn eigen team genaamd Ecurie Maarsbergen.

Wie zendt Formule 1 uit in 2024?

In 2024 zal Viaplay opnieuw de Formule 1 uitzenden. De uitzendrechten zijn in handen van Viaplay tot en met 2024. Wie vanaf 2025 de uitzendrechten voor de Formule 1 zal hebben, is nog niet bekend.

Hoeveel Nederlanders hebben in de f1 gereden?

In totaal hebben zes Nederlanders in de Formule 1 geracet. De namen van deze Nederlandse coureurs zijn Carel Godin de Beaufort, Ben Pon, Gijs van Lennep, Michael Bleekemolen, Jos Verstappen en Max Verstappen.

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op twee tickets!

ABONNEER & WIN
Viaplay
x
Verstappen-regel FIA past omstreden regel aan in officiële reglementen