Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

F1 nieuws Het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws

Formule 1 nieuws lees je natuurlijk op RacingNews365. Hier volg je de laatste ontwikkelingen rondom de koningsklasse van de autosport, zoals de F1 genoemd wordt, op de voet. Met het nieuws uit binnen- en buitenland en vanzelfsprekend het laatste F1 nieuws over de Nederlandse Red Bull-coureur Max Verstappen.

Hoeveel kilometer is een Formule 1 race?

De lengte van een Formule 1-race varieert afhankelijk van het circuit waarop de race plaatsvindt. Gemiddeld is een F1-race ongeveer 305 kilometer lang. Dit komt overeen met ongeveer 190 mijl.

Wie was de eerste Nederlandse Formule 1 coureur?

De eerste Nederlandse Formule 1-coureur was Carel Godin de Beaufort. Hij debuteerde in 1957 in de Formule 1 en reed tot en met 1964 in verschillende races, hoofdzakelijk met zijn eigen team genaamd Ecurie Maarsbergen.

Wie zendt Formule 1 uit in 2024?

Dit jaar bezit Viaplay de uitzendrechten voor de Formule 1. Het lijkt er sterk op dat Viaplay deze rechten zal behouden tot en met 2029, maar dit is nog niet bevestigd. Daarnaast zijn live-uitzendingen, highlights en samenvattingen nu ook op Viaplay TV te zien, het voormalige SBS 9.

Hoeveel Nederlanders hebben in de f1 gereden?

In totaal hebben zestien Nederlanders in de Formule 1 geracet. De namen van deze Nederlandse coureurs zijn Jan Flinterman, Dries van der Lof, Ben Pon, Carel Godin de Beaufort, Gijs van Lennep, Roelof Wunderink, Boy Hayje, Michael Bleekemolen, Huub Rothengatter, Jan Lammers, Jos Verstappen, Robert Doornbos, Christijan Albers, Giedo van der Garde, Nyck de Vries en Max Verstappen.

Alle actie live bijwonen op Spa-Francorchamps én deelnemen aan een karting experience in het hart van het circuit?

WORD LID & WIN!
Viaplay
x
Coronel Diep onder de indruk na onthulling Verstappen: "Ga dan met één oog dicht rijden!"