Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Andrea Kimi Antonelli

'Antonelli maakt officieel F1-debuut op Monza'

Andrea Kimi Antonelli zou tijdens de Grand Prix van Italië zijn officiële Formule 1-debuut gaan maken. Het toptalent van Mercedes krijgt hoogstwaarschijnlijk de kans in de eerste vrije training.

Antonelli
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Er gebeurt de laatste tijd veel rond Andrea Kimi Antonelli. Het Italiaanse toptalent begon wiebelend aan het Formule 2-seizoen, maar zet de afgelopen tijd goede resultaten neer en wordt veelvuldig in verband gebracht met het vacante zitje bij Mercedes. Lewis Hamilton trekt de deur na twaalf jaar achter zich dicht en verkast naar Ferrari.

Teambaas Toto Wolff heeft er geen geheim van gemaakt dat hij Max Verstappen dolgraag wil aantrekken, maar dat is voor 2025 geen haalbare optie. Antonelli lijkt daarom de topfavoriet om het zitje te vullen en gaat hoogstwaarschijnlijk snel zijn officiële Formule 1-debuut maken. De Italiaanse tak van Motorsport meldt namelijk dat Antonelli volgende week de eerste vrije training in Italië voor zijn rekening gaat nemen.

In hetzelfde weekend zou volgens de publicatie de aankondiging volgen dat Antonelli de teamgenoot van George Russell wordt in 2025. De Italiaan zou dan op 18-jarige leeftijd in de Formule 1 rijden en de opvolger van Hamilton worden. Antonelli testte de afgelopen tijd al veel in oudere Mercedes-bolides en wordt zo klaargestoomd voor het grote werk.

Ook interessant:

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel