Formule 1 nieuws

Het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws

Voor het laatste Formule 1 nieuws bezoek jeracingnews365.nl Wij bieden dagelijks het laatste F1 en Max Verstappen nieuws.

Formule 1 nieuws uit volg je natuurlijk op Racingnews365. Volg de laatste ontwikkelingen in de koningsklasse van de autosport, de F1, op de voet. Met het nieuws uit binnen- en buitenland en vanzelfsprekend het nieuwe over Red Bull coureur Max Verstappen.

Aan de vooravond van een nieuw F1-seizoen zal de spanning in de Nederlandse huiskamers toenemen. Weet Red Bull een winnende bolide te bouwen voor Daniel Ricciardo en Max Verstappen? Slaat Ferrari eindelijk weer eens terug of wordt het een eenvoudig jaar voor Lewis Hamilton in de Mercedes?

Racingnews365 brengt dagelijks nieuws over de F1 en andere auto- en motorsport. Met Max Verstappen in de Formule 1 is de sport weer gaan leven in Nederland. Het laatste nieuws over de prestaties van Max Verstappen en Red Bull Racing lees je als eerste op Racingnews365. Daarbij vergeten wij ook de Belgische coureur Stoffel Vandoorne niet, die begint aan zijn eerste volledige F1-seizoen in dienst van McLaren.

Bezoek de site ook voor informatie en achtergrondartikelen over de formule 1, de formule 1 kalender, WK stand en F1 live op tv.

We begroeten u graag op onze pagina of op de Facebook van Racingnews365

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen