Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Disclaimer

RacingNews365 is dé autosportsite voor alle Formule 1-fans uit Nederland en België. We streven ernaar om een omgeving te bieden waarin volgers van auto-en motorsport zich thuis voelen. Met onze redactie besteden we veel aandacht aan de content die we genereren en onze website.

Wij vinden het belangrijk dat de site een plek is waarop een ieder zich prettig voelt en waar mensen elkaar met respect behandelen. Het voeren van een discussie is prima, mits dat op een normale, fatsoenlijke en respectvolle manier gebeurt. Reacties welke beneden peil zijn, uitlokkend, discriminerend, of aanstootgevend zijn worden verwijderd.

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan RacingNews365 niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en inhoud van deze site. RacingNews365 aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website of de (on)bereikbaarheid van de site.

Bewering en meningen geuit in artikelen op deze sites, zijn die van de auteur(s) en niet (noodzakelijkerwijs) die van de webmaster of eigenaar van de site. RacingNews365 kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud hiervan en is niet aansprakelijk voor enigerlei directe of indirecte schade die mogelijk voortvloeit uit de betreffende uitingen.

Publicatie

Alle informatie op deze website mag niet zonder toestemming gebruikt, gekopieerd of geciteerd worden. Mocht u gebruik willen maken van nieuwsberichten, foto`s, video’s, verhalen e.d. gepubliceerd op deze site dan is dat in onderling overleg mogelijk.

Bij gebruik van informatie of quotes afkomstig van deze site wordt verwacht dat de bron duidelijk vermeld wordt met naam en link naar deze site.

Foto’s en video’s

Alle gebruikte foto’s en video’s blijven eigendom van de bron van deze mediabestanden. Foto’s en video’s zijn afkomstig van de officiële teamsites en Twitter accounts van de formule 1-teams. Copyright van deze media ligt volledig bij deze sites, auteurs en fotografen van de media/beelden/foto’s.

Bronnen: Scuderia Ferrari, McLaren, Mercedes AMG F1, Red Bull Racing, Red Bull contentpool, Alpine, Aston Martin, Williams Racing, Alfa Romeo Sauber F1, Scuderia AlphaTauri, Haas F1, Pirelli, Formula1.com

Links naar andere websites

Op deze site treft u een aantal links aan naar andere websites. RacingNews365 is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacybeleid, de disclaimer, de copyrights en algemene voorwaarden van de website die u bezoekt.

Banners en adverteren

Wilt u een banner op onze site of adverteren? Neem dan contact met ons op. Ook voor het eventueel gebruiken van (nieuws)berichten en/of informatie van deze site kunt u op deze manier contact met ons opnemen.

Viaplay
x
Verstappen Verstappen geëerd met plekje in uiterst exclusieve wereldlijst