Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Aston Martin

Aston Martin maakt launchdatum nieuwe bolide bekend

En daar is nummertje vier! Aston Martin heeft de presentatiedatum van de nieuwe bolide bekendgemaakt. Op 12 februari krijgen we de auto van Fernando Alonso en Lance Stroll te zien.

Alonso Abu Dhabi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

In navolging van Ferrari, Williams en Stake F1 Team heeft ook Aston Martin bekendgemaakt wanneer de nieuwe auto wordt gepresenteerd. Zet 12 februari maar in de agenda, want dan weten we in welke bolide Fernando Alonso en Lance Stroll dit jaar gaan acteren.

Aston Martin presenteert de auto tijdens een evenement in Silverstone, waar onder andere de fabriek staat. Het team heeft ook alvast een mooie slogan in huis: hyper-focus.

Afgelopen seizoen stond in het teken van een fijne opmars, want Alonso behaalde zes podiumplaatsen in de eerste acht races en was zo regelmatig de naaste belager van Red Bull. Aston Martin zakte in de tweede seizoenshelft wel een beetje weg. De vijfde plaats in het constructeurskampioenschap was uiteindelijk het resultaat.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Mercedes Hamilton wijst eigen vervanger aan: "Ik zou hem kiezen"