Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Mattia Binotto

Binotto: "Leclerc traint zo veel, hij lijkt al bijna op de Hulk"

Ferrari liet deze week weten dat het haar deuren sluit tot en met 15 april. In Italië is er nog weinig verbetering wat betreft het coronavirus en daarom zullen de Italianen noodgedwongen langer in quarantaine moeten blijven. Toch maakt teambaas Mattia Binotto zich geen zorgen over de fysieke gesteldheid van zijn coureurs.

Leclerc Barcelona dag 1 2020
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Pirelli

Tegenover het Italiaanse Sky Sport laat Mattia Binotto in een Skype-sessie weten dat Sebastian Vettel en Charles Leclerc beiden hard aan het trainen zijn om zo fit mogelijk te blijven. "Zowel Sebastian als Charles zitten de hele dag binnen in hun huis. Toch hebben ze de mogelijkheid om te trainen en dat gaat ze goed af. Ik denk dat Charles inmiddels al op The Hulk lijkt, want hij zegt me dat hij op het moment zelfs drie keer per dag traint!"

"Zelf ben ik vooral bezig om het team vanaf afstand te runnen. Dat betekent dat ik in de ochtend om acht uur iedere dag een conference call heb met teamleden en vanaf dan de werkdag begint. Het is echter wel zo dat ik ook meer tijd voor mijn familie maak. Overdag lunch ik met hen en 's avonds maken we uitgebreid tijd voor het avondeten. Dat is belangrijk in deze moeilijke tijden."

De Zwitsers-Italiaanse teambaas deed daarnaast nog een oproep aan de tifosi van de Scuderia. "Het zijn moeilijke tijden voor iedereen, maar we moeten proberen om positief te blijven. Voor nu is het echter van groot belang dat we allemaal thuis blijven."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Charles Leclerc

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf