Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 Grand Prix Mexico 2022

Bookmakers wijzen 'oude bekende' aan als concurrent Verstappen tijdens GP Mexico

Is Max Verstappen ondanks zijn 'ongunstige' poleposition de favoriet voor de Grand Prix van Mexico? De bookmakers denken van wel en wijzen een oude bekende concurrent aan in de strijd om de zege.

Verstappen US
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Max Verstappen is de grote favoriet voor de GP van Mexico. Zijn concurrent in de strijd om de zege wordt in de ogen van de bookmakers niemand minder dan Lewis Hamilton. De twee kruisten afgelopen weekend ook al de degens in de Verenigde Staten en de bookies zien in de persoon van Hamilton de enige die het Verstappen nog een beetje moeilijk kan maken. Is de rivaliteit tussen de twee weer helemaal terug?

Een tientje inzet op Verstappen levert je namelijk €16,80 op bij een overwinning, terwijl je bij een zege van Lewis Hamilton €47,50 uit krijgt gekeerd als je 10 euro inzet. George Russell komt nog enigszins in de buurt bij zijn teamgenoot, want bij een inleg van 10 euro kan je €65,00 terugkrijgen als de jonge Brit wint. Sergio Perez (10 keer je inleg) is een outsider, maar Charles Leclerc en Carlos Sainz (beiden 34 keer je inzet) worden kansloos geacht door de bookies.

Klik hier voor de beste F1 odds

Welk team wint?

Het favoriete team is logischerwijs Red Bull, terwijl Mercedes nog een kansje wordt toegedicht. Ferrari wordt door de bookmakers eigenlijk zo goed als kansloos geacht. Een tientje inleg op de Italiaanse formatie levert je namelijk maar liefst €170 op bij een zege van Leclerc of Sainz.

Dat terwijl een Red Bull-zege, of het nou Max of Checo is, goed is voor €15 bij een inleg van 10 euro. Een tientje inleg op Mercedes is goed voor €27,50 als een van de twee Mercedes-coureurs er aan het einde van de rit met de zege vandoor gaat.

Klik hier voor de beste F1 odds

Wie pakt de snelste ronde?

Daarnaast kan je ook nog inzetten op de coureur die de snelste raceronde gaat rijden tijdens de Grand Prix op het Autodromo Hermanos Rodriguez. Ook op dat vlak is Verstappen de uitgesproken favoriet. Als hij de snelste ronde rijdt en jij daar een tientje op hebt ingezet, krijg je daar 22,50 euro voor terug.

Achter hem zijn Hamilton, Leclerc en Perez met zijn drieën de outsiders voor de snelste raceronde, want zij kunnen bij een inzet van 10 euro het zesvoudige opleveren. George Russell (8 keer je inzet) of Carlos Sainz (9 keer je inzet) wordt minder kans toegedicht.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Voorspel en win

Wie wint de Grand Prix van Mexico 2022?

Speel mee en maak kans op een prachtige Max Verstappen drivers cap!

Speel mee

Ook interessant:

Red Bull ontvangt loodzware straf van de FIA

Red Bull heeft een loodzware straf gekregen van de FIA na het overschrijden van het budgetplafond in 2021. De titel van Max Verstappen is veilig, maar de sancties zijn zwaar voor het team.

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Mexico 2022 RN365 Nieuwsdossier

RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
Interview met Verstappen Max baalt van zijn 'luie' F1-bolide: "Dat is toch wel zonde"