Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Nederland 2022

Bookmakers wijzen Verstappen overtuigend aan als favoriet voor GP Nederland

De verschillen waren in de kwalificatie voor de Formule 1 GP van Nederland uiterst klein, maar bij de bookmakers is het gat tussen Max Verstappen en de overige 'favorieten' toch behoorlijk groot.

Verstappen Leclerc
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

Het weekend begon moeizaam voor Max Verstappen en Red Bull, maar op zaterdagmiddag stond hij er op het moment dat het er werkelijk toe deed. Het maakt dat onze vrienden van Unibet toch weer stellig zijn als ze Verstappen aanwijzen als de grote favoriet voor de zege.

Zet je 10 euro in op Verstappen, dan krijg je daar bij winst voor de Nederlander 15 euro voor terug. Zet je datzelfde tientje in op Charles Leclerc en de Monegask wint, dan krijg je daar €50,- voor terug. Outsiders zijn Lewis Hamilton, vóór Carlos Sainz, George Russell en Sergio Perez.

Klik hier voor de beste F1 odds.

Favorieten bij de teams

Kijken we naar de favorieten bij de teams dan zijn de verschillen een fractie kleiner, dit natuurlijk omdat de bijdrage van Sergio Perez aan het teamresultaat minder hoog wordt ingeschat dan de bijdrage van Carlos Sainz. Dat gezegd hebbende is Red Bull nog altijd de duidelijke favoriet. Een tientje levert je vijftien euro op, terwijl een tientje op Ferrari €40,- in het laatje kan brengen.

Een gokje op Mercedes als leverancier van de winnende coureur kan je €60,- opleveren. Daarna volgt een kloof van jewelste naar de nummer vier, McLaren, zoals hieronder te zien is.

Klik hier voor de beste F1 odds.

Wie rijdt de snelste ronde?

Heb je wat geld over voor een gokje op de coureur die de snelste raceronde rijdt, dan biedt Unibet je die kans ook. Ook hierin wordt Max Verstappen als de favoriet aangewezen, maar de verschillen naar de achtervolgers zijn kleiner. Een tientje op Verstappen levert je wederom 15 euro op, terwijl dat in het geval van Leclerc €27,50 is.

Klik hier voor de beste F1 odds.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Nederland 2022 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken