Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Valtteri Bottas

Bottas open voor terugkeer naar Mercedes

Valtteri Bottas heeft aangegeven dat hij een terugkeer naar Mercedes zeker zou overwegen. Dat is echter niet plan A.

Bottas 2021
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Voorafgaand aan het Formule 1 Grand Prix-weekend in Mexico gingen er geruchten dat Valtteri Bottas met Mercedes in gesprek zou zijn. De Fin bevestigt dat niet woordelijk, maar geeft wel aan open te staan voor een terugkeer in de rol als reservecoureur, mits hij het stoeltje bij Sauber niet krijgt.

"Mijn prioriteit is om als racecoureur actief te blijven in de Formule 1. Dat is wat ik wil en dat is wat we een beetje proberen te pushen bij Mattia (Binotto, teambaas van Sauber, red.)."

"Maar ik heb natuurlijk nog niks getekend en het is al oktober, dus ik moet naar de alternatieven kijken. Teruggaan naar de Mercedes-familie is zo'n alternatief. Dat is zeker een optie, en daar zou ik ook zeker over nadenken."

"Maar er zijn ook nog andere opties", zo vervolgt Bottas voor de microfoon van F1, zonder overige opties uiteen te zetten, waarna hij nogmaals zijn prioriteit uitspreekt: "Het doel is om een racecoureur in de Formule 1 te zijn."

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen reageert op uitspraken Russell over rijstijl