Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Brundle verwacht andere Verstappen: "Hij blijft 't niet langer aankijken"

Na een 'herfststop' van bijna vier weken gaat dit weekend de Formule 1 beginnen aan het laatste gedeelte van het seizoen. Zes wedstrijden moet Max Verstappen nog doorstaan voor hij zich een viervoudig wereldkampioen mag noemen. Volgens Martin Brundle zal de Nederlander zich niet langer verstoppen en vol in de aanval gaan.

Brundle Verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Met nog zes Grands Prix te gaan verdedigt Max Verstappen een voorsprong van 52 punten. Om die voorsprong te behouden en over de streep te trekken introduceert Red Bull aankomend weekend in Austin voor de laatste keer dit seizoen een grote update. Het moet dé sleutel worden voor Verstappen naar zijn vierde wereldtitel op een rij.

Toch zal het geen ABC'tje worden, want tijdens de laatste races is wel gebleken dat McLaren over een ontzettend snelle auto beschikt. Waar het team uit Woking vol in de aanval ging, bleef Verstappen juist een beetje op de achtergrond. De Nederlander behaalde, zonder echt op te vallen, wel opnieuw belangrijke punten in de strijd om de wereldtitel. Volgens voormalig F1-coureur en hedendaags analist, Martin Brundle, is de tijd van afwachten echter voorbij. Hij voorziet dat Verstappen alles op alles gaat zetten om deze vierde titel binnen te halen.

"Ik denk niet dat Max dit nog langer aan blijft kijken," aldus Brundle bij Sky Sports. "Ik denk dat hij er vol voor zal gaan. En we moeten niet vergeten dat er de aankomende zes (weekenden) nog drie sprintraces bij komen. En ook die gaan nog wat punten genereren. Ik verwacht dat Max er nog één of twee ergens gaat winnen en dat gaat de kansen nog meer laten keren."

Ook interessant:

De Grand Prix van de Verenigde Staten wordt cruciaal voor Max Verstappen en Red Bull, vooral wegens een langverwachte update. Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk bespreken het in een kakelverse RacingNews365 Formule 1-podcast!

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
Vettel & Schumacher Duits superteam aan de start in Australië