Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Jos Verstappen

Comeback Jos Verstappen valt in het water

Jos Verstappen maakt 27 november tóch niet zijn comeback in de autosport. De Jack’s International Drenthe Rally gaat niet door op het geplande moment, maar wordt uitgesteld.

Jos Verstappen Thierry Vermeulen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Frits van Eldik/Verstappen

Jos Verstappen staat te popelen om weer achter het racestuur te kruipen. Enkele weken geleden kondigde hij aan begin 2022 mee te doen aan de 24 van Dubai, even daarna werd duidelijk dat hij op 27 november 2021 al mee zou doen aan de Jack’s International Drenthe Rally, waarmee hij officieel zijn rallydebuut zou maken.

Die rally is vanwege het coronavirus echter uitgesteld tot maart 2022. Dat betekent echter niet dat het rallyavontuur voor Verstappen sr. voorbij is. We zullen hem de komende maanden ongetwijfeld ergens in een raceauto zien.

Ook interessant:

Video: Dit bestuurt Max Verstappen buiten het circuit

Net als andere F1-coureurs beschikt ook autoliefhebber Max Verstappen over een mooi wagenpark. RacingNews365 heeft de wagens die Verstappen in bezit heeft en heeft gehad op een rijtje gezet in de volgende video.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

Formule 1 GP Brazilië 2021 RN365 Nieuwsdossier

5 reacties

Viaplay

Unibet
x
Max Verstappen De dag waar de F1-kampioen een jaar lang naartoe heeft gewerkt