Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 Grand Prix Vietnam 2020

Coronavirus duikt op in dorp nabij Formule 1-circuit Hanoi

Na de afgelasting van de Grand Prix van China lijkt nu ook doorgang van de Grand Prix van Vietnam serieus gevaar te lopen.

Vietnam circuit
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © GP Vietnam

Een dorp van 10.000 inwoners in de buurt van Hanoi is donderdag in quarantaine geplaatst uit angst voor de verspreiding van het coronavirus. In het kleine dorp in de provincie Vinh Phuc, 30 kilometer ten noordwesten van de Vietnamese hoofdstad, zijn vijf gevallen van Covid-19 ontdekt. Het wordt daarom twintig dagen in quarantaine geplaatst. Dat meldt althans het Belgische Nieuwsblad op basis van berichtgeving van persbureau AFP.

Formule 1-baas Ross Brawn laat intussen tegenover persbureau Reuters weten dat wat hem betreft de race (nog) gewoon kan doorgaan. "De situatie in Vietnam is een beetje zoals in het Verenigd Koninkrijk."

Hanoi is 3, 4 en 5 april gastheer van de eerste Grand Prix van Vietnam. De FIA maakte gisteren wereldkundig dat de Grand Prix van China, die twee weken later zou plaats hebben, wordt ‘uitgesteld’. In China heeft het coronavirus inmiddels honderden dodelijke slachtoffers geëist.

1 reactie

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Domenicali Hoogste F1-baas doet een oproep aan Ferrari na vertrek Binotto