Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2022

De meest spraakmakende tweets uit de Formule 1 in 2022

Formule 1-coureurs waren in 2022 onverminderd actief op de diverse social media-kanalen. Die kanalen worden voor meerdere doeleinden ingezet, zoals ook uit onderstaande tweets blijkt.

Max Verstappen Honda RA099
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Max Verstappen

Social media wordt in de Formule 1 voor vele doeleinden gebruikt door de coureurs en de teams. Vaak is dat luchtig, maar zo nu en dan worden er ook krachtige statements mee de wereld in geslingerd. Wie herinnert zich nog hoe Oscar Piastri openlijk het Alpine-zitje voor 2022 weigerde, omdat hij toen al een McLaren-contract op zak had?

Of Lewis Hamilton die op die manier reageerde op de rel rond de racistische uitlatingen van Nelson Piquet? Social media gaf de coureurs ook in 2022 een stem, ook toen Alexander Albon bijvoorbeeld een gezondheidsupdate gaf in Italië.

Lando Norris kwam geheel op eigen wijze met een 'gezondheidsupdate' toen hij van Daniel Ricciardo een skippybal tegen zijn hoofd geslingerd kreeg. En natuurlijk mag ook Max Verstappe in het onderstaande swipe-album niet ontbreken. Hij werd herenigd met een oude bekende.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Verstappen terecht kritisch op dominant Red Bull