Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Directeur Britse GP stelt Verstappen gerust na controverse: "Eerlijke behandeling"

Max Verstappen reist af naar de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië een week nadat hij in clinch lag met één van de oogappels van het Britse publiek, Lando Norris. Toch verwacht GP-directeur Stuart Pringle dat Verstappen 'eerlijk' bejegend zal worden.

Verstappen pole Austria
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen werd in het verleden niet altijd warm onthaald door de Britse fans op het circuit van Silverstone, niet in de laatste plaats vanwege zijn rivaliteit met Lewis Hamilton. Nu komt hij aan op het circuit amper een paar dagen nadat hij en Lando Norris, wederom een Britse coureur, elkaar in de wielen reden op de Red Bull Ring.

Een recept voor het nodige boegeroep? GP-directeur Stuart Pringle denkt van niet: "Ik ben er absoluut zeker van het publiek hier op Silverstone tot het eerlijkste publiek van de F1-kalender behoort", zo roept hij in gesprek met Sky Sports F1.

"Natuurlijk hebben ze hun favoriete teams, maar ook dat is verdeeld. Er zijn ook heel veel Red Bull-fans, terwijl Lando Norris, George Russell en Lewis Hamilton ook erg populair zijn. Maar de Britse fans zullen een geweldige performance altijd erkenning geven."

"Toen Max de laatste paar races vóór Oostenrijk won, maakte zijn eigen performance het verschil. De auto was niet de snelste van het veld, maar steeds als het erop aankwam, deed hij wat hij moest doen. Zowel mensen in dit land als over de hele wereld erkennen dat, dus ik maak me daar geen zorgen over."

Ook interessant:

Verstappen en Norris trekken conclusie: vriendschap in F1 een illusie

Natuurlijk gooien we in dé F1-podcast de schuldvraag nog maar eens op. Hoe kijken de heren Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk naar het gebeuren tussen Max Verstappen en Lando Norris op de Red Bull Ring, zowel op als naast de baan?

Bekijk je podcast liever op YouTube, klik dan hier!

Dit weekend is Max Verstappen de favoriet voor de winst in Groot-Brittannië. Wint de Nederlander, dan betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na opvallende aanpak Verstappen tijdens tweede training Groot-Brittannië