Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
RB20

Dit is wat Red Bull veranderd heeft aan de RB20 van Verstappen

Dat Red Bull Racing updates zou meenemen naar Imola, dat was al bekend. Maar wat is er nu echt anders aan de RB20 van Max Verstappen en Sergio Perez?

Verstappen Miami race
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Red Bull Racing heeft een vijftal updates meegenomen naar Imola, waarvan er vier structureel zijn en eentje specifiek voor dit circuit. Allereerst zijn er wat aanpassingen aan de voorvleugel gedaan om daar extra performance te vinden. Zo is de voorrand van de endplate verplaatst en zijn diverse flapjes op de voorvleugel opnieuw ontworpen.

Ook is er wat veranderd aan de vloer van de RB20, onder meer door het verlagen van het bovenvlak voor de randvleugel. Zo moet de luchtstroom worden verbeterd. Daarnaast zijn er wat verbeteringen doorgevoerd aan de neus, als gevolg van de aanpassingen aan de voorvleugel.

Specifiek voor Imola heeft Red Bull ook nog het bodywork aan de achterkant aangepast om zo de koeling van de achterrem te verbeteren. Wat dit Red Bull Racing uiteindelijk gaat brengen, dat moeten we natuurlijk nog afwachten.

Ook de andere topteams hebben updates meegenomen. Ferrari komt bijvoorbeeld met maar liefst zeven updates, terwijl Mercedes vijf updates heeft meegenomen, waarvan er twee structureel zijn. Aston Martin neemt de meeste updates van de vijf topteams mee, maar liefst negen. McLaren had in Miami natuurlijk al een grote upgrade bij zich, naar Imola nemen ze twee updates mee, maar die zijn specifiek voor dit circuit.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de GP van Spanje. Als de Nederlander wint, ontvang je maar liefst 30 keer jouw inzet bij Unibet!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Derde vrije training Formule 1 GP Spanje 2024