Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
RacingNews365 F1 Podcast

Driftende Verstappen zet concurrentie wederom te kijk

De Grand Prix van China ligt achter ons en daarin gebeurde genoeg. Max Verstappen leek er op de vrijdag nog niet heel goed bij te zitten, maar hij pakte overtuigend de zege in de sprintrace en de Grand Prix.

Verstappen win China
F1 Podcast
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Achter de Nederlander was er aardig wat actie, want Lando Norris verschalkte Sergio Perez in de strijd om de nummer twee positie. De beide Ferrari's kwamen tekort met de vierde en vijfde plek.

Lewis Hamilton stelde teleur tijdens de GP, terwijl hij tweede werd in de sprintrace. En wat haalde Lance Stroll in zijn hoofd door tijdens een safety car-periode achterin de RB van Daniel Ricciardo te rijden?

Dit en nog veel en veel meer in deze kakelverse Formule 1-podcast van RacingNews365, natuurlijk met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk!

Bekijk je de podcast liever, dat kan via deze link!

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Marko staat versteld van optreden Verstappen en McLaren