Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Red Bull Racing

F1 bemiddelde tussen Red Bull en Sky Sports

Als Red Bull komend weekend in het kader van de Formule 1 Grand Prix van Brazilië de pers weer te woord staat, zal het Sky Sports niet overslaan. De boycot is ten einde, tot groot genoegen van ook de Formule 1.

Horner presser Mexico
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Tijdens het Formule 1-weekend in Mexico liet Red Bull de mensen van Sky Sports links liggen. Dit naar aanleiding van in de ogen van Red Bull denigrerende opmerkingen van Sky-verslaggever Ted Kravitz.

In Brazilië echter zal Red Bull Sky weer van dienst zijn, zo gaf teambaas Christian Horner in Mexico al te kennen, al moet nog blijken in welke mate. Dat zal de Formule 1 tevreden stellen, want de organisatie zat behoorlijk met de kwestie in de maag. RacingNews365 heef dan ook begrepen dat F1 heeft geprobeerd te bemiddelen in de kwestie, omdat het natuurlijk zijn weerslag had op het uitzendschema.

Meer onvrede onder F1-teams

Overigens slaagde de boycot slechts deels, aangezien de interviews van de F1 zelf gedeeld worden met de diverse uitzendgerechtigden, waardoor ook Sky 'gewoon' reactie van Red Bull in de huiskamers kon brengen.

Bovendien was Red Bull niet het enige team dat problemen had met Sky. Haas F1 was niet te spreken over Sky Duitsland, mogelijk na deze uitlatingen van Ralf Schumacher, terwijl Ferrari niet happy was met bepaalde verslaggevingen van Sky Italië. Naar verluidt was ook de FIA bepaald niet onder de indruk van het relaas van Schumacher.

Britse media melden tevens dat de hoogste Sky Sports-baas, Billy McGinty, vandaag (maandag) een bezoek brengt aan Red Bull in Milton Keynes in een poging tot verzoening. RacingNews365 heeft Red Bull om een reactie gevraagd.

Ook interessant:

Zet deze coureur naast Verstappen en je hebt het ideale Formule 1-team

Red Bull was in gesprek met Norris. Wat voor een team zou dat opleveren? Coronel weet het: 'Het ideale F1-team!'. Maar of het zo verstandig zou zijn voor de Brit...

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game
Forbidden

Weddenschappen Red Bull

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

25 reacties

RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
Interview met Verstappen Max baalt van zijn 'luie' F1-bolide: "Dat is toch wel zonde"