Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Nederland 2024

Zo kijk jij de F1 GP van Nederland 2024 live op TV

Max Verstappen won de laatste drie edities op rij in Zandvoort. Weet de Nederlander dit jaar weer te winnen? Lees hier hoe je het hele weekend van de F1 GP van Nederland live op tv kunt volgen en mis niets van de actie!

De hele dag live vanuit Zandvoort tijdens Super Friday, Super Saturday en Super Sunday

Het hele weekend kun je genieten van uitgebreide live-uitzendingen van Viaplay. Op Super Friday, Super Saturday en Super Sunday wordt de hele dag alles wat er op het circuit gebeurt live uitgezonden. De uitzendingen beginnen op vrijdag om 12:00 uur en op zaterdag en zondag al vanaf 10:00 uur. Naast de livebeelden krijg je vanuit de Viaplay-studio, midden in het Formule 1-paddock, diepgaande analyses. Ook komen teambazen en coureurs langs voor interviews, en geeft Viaplay je een uniek kijkje achter de schermen, zowel in het dorp als vanaf de tribunes.

Bekijk het hele weekend in Zandvoort live

Zo bekijk je de F1 GP van Nederland live op TV

Het weekend in Zandvoort wordt natuurlijk weer live in de huiskamers gebracht door Viaplay. De streamingdienst begint zondag de live-uitzending om 13:30 uur met een uitgebreide voorbeschouwing op de race, waarbij verschillende F1-analisten aan de zijde van Amber Brantsen zitten. Daarnaast is Tom Coronel de pitreporter voor Viaplay op het circuit en zullen Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk het commentaar verzorgen tijdens de race.

De herhaling van de race kun je bekijken op Viaplay TV (SBS 9). Deze uitzending start zondag om 18:00 uur. Na afloop van de GP in Zandvoort maakt de vaste pitreporter Chiel van Koldenhoven een wandeling door de paddock en/of pitstraat met Melroy Heemskerk of een andere analist. Op dat moment zullen zij terugblikken op het weekend en krijg je tevens een kijkje achter de schermen.

Als abonnee van Viaplay kan je in 2024 ook gratis de race bekijken met F1 TV Pro.

Bekijk hier live de F1 GP van Nederland 2024 met Viaplay

Ook interessant:

Als Max Verstappen of één van je andere gekozen favoriete coureurs de GP van Azerbeidzjan wint, keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Max Red Bull past opnieuw auto Verstappen aan