Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

F1 hengelt grote Ferrari-sponsor binnen

Vorige week werd bekend dat Santander na dit seizoen stopt als sponsor van Ferrari. De Spaanse bank blijft wel binnen de sport, want Santander wordt per 2025 officieel partner van de Formule 1 zelf.

F1 flag
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Nog geen week nadat Ferrari aankondigde dat het na dit seizoen afscheidt neemt van grote partner Santander, heeft de Spaanse bank al een nieuw partnership te pakken. Santander wordt per 2025 namelijk een officiële partner van de Formule 1 zelf. Onderdeel van de samenwerking is dat Santander zichtbaar zal worden bij meerdere Grands Prix en ook de lancering van een digitaal banksysteem in de Verenigde Staten zal door de Formule 1 worden ondersteund.

"Ik ben verheugd dat Santander, een ongelooflijk wereldwijd merk, een officiële partner van Formule 1 wordt. Santander heeft een trotse geschiedenis in onze sport en ze weten welk enorm platform we kunnen bieden om hun verhaal te versterken voor klanten over de hele wereld", aldus de CEO van de Formule 1, Stefano Domenicali.

Ook bij Santander zijn ze blij dat men binnen de sport actief blijft: "We zijn verheugd om onze nieuwe samenwerking met Formule 1 aan te kondigen. In de bijna twee decennia sinds Banesto voor het eerst met F1 begon te werken, hebben de kracht en het wereldwijde bereik van de sport Santander geholpen om contact te maken met klanten, relaties te verdiepen en ons merk te versterken."

Ook interessant:

Red Bull werkte een dramatische Grand Prix van Italië af, met felle kritiek van Max Verstappen tot gevolg. Maar wat is er toch allemaal aan de hand bij de renstal uit Milton Keynes? Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk bespreken het in een kakelverse RacingNews365 Formule 1-podcast!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen snapt helemaal niets van wedstrijdleiding: "Waarom doe je dat?!"