Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

F1-update: Drama Verstappen en Red Bull brengt spanning terug

Het was het waard om je wekker te zetten voor de Grand Prix van Australië. De start van de race verliep kalmpjes, maar dat duurde niet heel lang. Carlos Sainz haalde Max Verstappen in en het publiek ging uit hun dak, maar het bleek dat Verstappen met een groot remprobleem kampte. Er kwam rook onder de RB20 vandaan en de betreffende rem explodeerde zelfs. De Nederlander moest opgeven en Sainz domineerde de rest van de Grand Prix.

In de slotfase ontstond er nog een nieuw hoofdstuk, want Fernando Alonso was aan het bakkeleien met George Russell. De Mercedes-coureur crashte zelf in de laatste ronde, maar kreeg wel een brake test van Alonso, bleek later. De Spanjaard ontving een dikke straf voor die actie.

Wel was het duidelijk dat Sainz zich van zijn beste kant liet zien. Hoe ziet zijn toekomst eruit? Bij Ferrari heeft hij geen zitje meer en Mercedes-teambaas Toto Wolff schijnt interesse te hebben. Ook Aston Martin en Stake F1 worden genoemd. Al met al valt er genoeg te bespreken en dat doen we ook dit keer met Aaron Deckers die aanwezig is op het Albert Park Circuit in Melbourne!

Bekijk hierboven de video!

Praat mee!

Viaplay
x
Teambazen Hoe de verhoudingen tussen Wolff en Horner langzaam weer op scherp komen te staan