Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Ferrari toont uitgebreid pakket aan updates in vol ornaat

Ferrari introduceert dit weekend heel wat updates op de SF23. Hiermee moet een stap worden gezet richting Red Bull. Op vrijdag toonde Ferrari die updates voor het eerst.

Ferrari Spanish GP Friday Updates 3
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Op de donderdag deed Ferrari nog de nodige moeite om de geüpdatete bolide aan het zicht van spiedende camera's te onttrekken. 'Bolide', enkelvoud dus, want vooralsnog prijken de updates enkel nog op de bolide van Carlos Sainz.

Op vrijdag moest Ferrari er dan toch aan geloven in het kader van 'show and tell'. De teams presenteren daarbij hun updates aan de FIA, hetgeen fotografen de kans biedt om plaatjes te schieten van al het nieuws.

Zoals het album hieronder laat zien springen vooral de nieuwe sidepods in het oog. Weg is de diepe deuk bovenin de sidepods. De oppervlakte is nu vlak en het geheel loopt naar achteren toe geleidelijk aan naar beneden, hetgeen we ook op de Red Bull zien.

Naar voren toe, pal achter de luchtinlaat van de sidepod, zien we nu een flinke uitstulping en onder de sidepods zien we dat de uiteinden van de vloer, met name in het gebied vlak voor de achterwielen, flink onder handen zijn genomen.

Later in het weekend volgt nog een uitgebreide technische analyse van onze technisch analist Paolo Filisetti, maar de foto's bekijk je nu alvast in het album hieronder.

			© XPBimages
	© XPBimages
			© XPBimages
	© XPBimages
			© XPBimages
	© XPBimages
			© XPBimages
	© XPBimages
			© XPBimages
	© XPBimages
			© XPBimages
	© XPBimages

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Spanje 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
LIVE Eerste vrije training Formule 1 GP China 2024