Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Feyenoord-Ajax - Win 100 x jouw inzet! Adv.

Dit seizoen staat de Klassieker alweer voor de derde keer op het programma. Voor dit schitterende affiche heeft Unibet een speciale actie voor nieuwe spelers. Win honderd keer je inzet bij winst van Ajax óf Feyenoord. Aan jou de keuze. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 100 euro winst kunt pakken.

Twee weken geleden wist Feyenoord voor het eerst in lange tijd te winnen tijdens hun bezoek aan de Johan Cruijff Arena. Hoewel de competitie nog niet voorbij is, heeft deze overwinning Feyenoord een flinke stap dichterbij het landskampioenschap gebracht. De volgende ontmoeting tussen de twee rivalen vindt woensdag plaats, tijdens de halve finale van de KNVB-beker. De Klassieker is altijd een prachtige wedstrijd, ongeacht de inzet. Echter, voor Ajax is het belang van deze wedstrijd misschien nog wel groter dan voor Feyenoord. Met het kampioenschap redelijk uit zicht en de eerdere uitschakeling in Europa, is de beker de laatste kans voor Ajax om een prijs te winnen. Feyenoord daarentegen is nog in de race voor de dubbel en zal deze wedstrijd koste wat kost willen winnen. Kortom: het kan woensdag alle kanten op en daarom heeft Unibet een speciale actie voor nieuwe klanten: 100x je inleg als jouw favoriet wint!

Hoe werkt het?

Zet jij Unibet 1 euro in op Feyenoord of Ajax, dan krijg je er 100 uitgekeerd bij een zege van het door jou geselecteerde team! Hoe profiteer je van deze unieke quotering? 1. Maak een account aan bij Unibet via deze link 2. Doe een eerste storting 3. Ga naar het bekerduel Feyenoord-Ajax. Selecteer Feyenoord of Ajax als winnaar onder het kopje reguliere speeltijd en zet 1 euro in. Je moet voor deze specifieke bet kiezen, aangezien de boost anders niet verschijnt 4. Vergeet de Uniboost niet aan te vinken voordat je de weddenschap speelt! Note: - Deze Uniboost is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers, die ook 24 jaar of ouder dienen te zijn - De Uniboost is alleen geldig voor nieuwe spelers - Maximale inzet i.c.m. deze Uniboost bedraagt 1 euro Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training