Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Mohammed Ben Sulayem

FIA-president Mohammed Ben Sulayem deelt ondanks hersenschudding prijzen uit op FIA-gala

Vanavond vindt het jaarlijkse FIA-gala plaats, waar kampioenen uit allerlei raceklassen worden gehuldigd en hun prijzen in ontvangst nemen. Ook Max Verstappen is van de partij. FIA-president Mohammed Ben Sulayem reikt de prijzen uit, ondanks een hersenschudding en eerdere twijfels of hij aanwezig zou zijn.

XPB 1235410 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Eerder deze week werd FIA-president Mohammed Ben Sulayem ziek, zo communiceert de FIA met onder meer RacingNews365. Het kloppend hart van de autosport meldt het volgende: "De president is enkele dagen geleden ziek geworden, waarna hij is gevallen en een hersenschudding heeft opgelopen. Hij is behandeld in het ziekenhuis en zal volledig herstellen."

Bovenstaande communicatie is enigszins opvallend; de FIA plaatste eerder vandaag het volgende bericht op hun website:

"FIA-president Mohammed Ben Sulayem kijkt uit naar het jaarlijkse feest: "Vanavond vieren we de kampioenen van onze sport in de schitterende stad Baku. We danken onze hosts, de Azerbaijan Automobile Federation (AAF) en de City of Baku, en we zijn dankbaar voor de steun van onze partners Rolex, Hankook en Brembo om van het jaarlijkse FIA Prize Giving Gala zo'n iconische gelegenheid te maken.""

Momenteel is Ben Sulayem nog niet op komen dagen bij het FIA-gala in Bakoe. RacingNews365 heeft begrepen dat de FIA-baas wel aanwezig is bij de prijsuitreiking van vanavond. Ben Sulayem zal mogelijk niet zo veel prijzen uitreiken als gebruikelijk is.

Het FIA-gala is hier live te volgen.

Praat mee!

Viaplay
x
Christian Horner Geeft fout Red Bull toe: "Maar Verstappen was fenomenaal"