Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

FIA- en F1-bazen bespreken kwestie rond Horner-onderzoek

FIA-president Mohammed Ben Sulayem en F1-CEO Stefano Domenicali zullen in Bahrein de koppen bij elkaar steken om de zaak rond het onderzoek naar Red Bull-teambaas Christian Horner te bespreken.

Domenicali Ben Sulayem
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Formule 1-CEO Stefano Domenicali en FIA-president Mohammed Ben Sulayem zullen in Bahrein de ontstane situatie rond Red Bull-teambaas Christian Horner onderling bespreken.

De zaak is er een van hoge prioriteit geworden voor de twee kopstukken in de F1, zeker nadat op donderdag een e-mail lekte met daarin 79 bestanden met vermeend WhatsApp-verkeer tussen Horner en de vrouw die de klacht over grensoverschrijdend door Horner zou hebben ingediend.

De klacht bracht een langdurig onderzoek teweeg, geïnitieerd door moederbedrijf Red Bull en overzien door een lid van King's Counsel, één van de hoogste juridische instituten in het Verenigd Koninkrijk, die uiteindelijk de klacht van de dame in kwestie afwees.

Horner gaf na het lekken van de e-mail opnieuw aan zich niet schuldig te hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag en dat hij niet in wilde gaan op anonieme speculaties.

Domenicali en Ben Sulayem behoorden tot de ruim 150 ontvangers van die bewuste mail, waarna zij naar verluidt zullen bespreken hoe nu verder te gaan nu de kwestie de openingsrace in Bahrein overschaduwt.

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Bahrein 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Praat mee!

Viaplay
x
Christian Horner Geeft fout Red Bull toe: "Maar Verstappen was fenomenaal"