Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 nieuws

Formule 1-teams met de meeste Grand Prix-starts aller tijden

De 1000ste Grand Prix uit de geschiedenis van de Formule 1 werd verreden in China. Een prachtige mogelijkheid om terug te blikken op de rijke historie van de koningsklasse van de autosport. Welke teams stonden het vaakst aan de start van een Formule 1 Grand Prix?

De absolute nummer één laat zich gemakkelijk raden: Ferrari was vanaf het beginjaar 1950 in elk seizoen vertegenwoordigd en moest van de 1000 wedstrijden uiteindelijk slechts 27 laten schieten. De Italiaanse stal staat daarom ruimschoots op de eerste plaats. Wie de rest van de top vijftien vormen zie je in het onderstaande album!

Barrichello 2002

Formule 1-teams met de meeste Grand Prix-starts aller tijden

De 1000ste Grand Prix uit de geschiedenis van de Formule 1 werd in China verreden. Uit duizend mogelijke starts verscheen Ferrari liefst 973 ten tonele - daarmee is de Italiaanse stal de onbetwiste koploper in het lijstje meeste Grand Prix-starts aller tijden. Wie de rest van de top vijftien vormen zie je hier!

Bekijk het album
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Goed nieuws voor toekomst Belgische Grand Prix na beslissing F1