Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Saoedi-Arabië 2022

Formule 1 volgt informatie over mogelijke explosie in Djedda op de voet

Formule 1-fans keken vol spanning uit naar de eerste vrije training voor de Grand Prix van Saoedi-Arabië, maar de aandacht ging tijdens de sessie ook uit naar een explosie enkele kilometers verderop.

Whats App Image 2022 03 25 at 16 40 20 2
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365

Tijdens de eerste vrije training voor de Formule 1 Grand Prix van Saoedi-Arabië trok een zwarte wolk (zie foto hierboven) over het circuit. Op een terrein enkele kilometers verderop woedde een grote brand, naar verluidt op een terrein van Aramco, de staatsoliemaatschappij van Saoedi-Arabië en één van de belangrijkste sponsoren van de Formule 1 en de GP van dit weekend.

Al gauw klonken er geluiden over een grote explosie en zelfs een raketaanval, maar dat gaat enkel om onbevestigde berichten. RacingNews365 heeft begrepen dat de Formule 1 de situatie op de voet volgt en zich graag uitgebreider laat informeren door de lokale overheid.

Ook interessant:

Verstappen en Red Bull lopen nu al achter de feiten aan

Max Verstappen kende een dramatische seizoensstart, net als Red Bull. Hoe kon het zo fout gaan en wat kan het team nu doen? Viaplay-expert Tom Coronel, F1-kenner Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk bespreken het in de nieuwste RN365 Formule 1-podcast, die hieronder te beluisteren is.

Formule 1 GP Saoedi-Arabië 2022 RN365 Nieuwsdossier

14 reacties

Viaplay

Unibet
x
Kostenpost Perez vergezelt Stroll en Sargeant op teleurstellend F1-lijstje