Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Gamende Verstappen blaast stoom af tijdens raceweekend

Het was een opvallende uitspraak van Max Verstappen, die aangaf dat hij tijdens het GP-weekend in Saoedi-Arabië op zijn hotelkamer ook nog gewoon ff aan het gamen was.

Verstappen Saudi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De meeste coureurs zullen tussen de vrije trainingen, de kwalificatie en de race bij de GP van Saoedi-Arabië vooral hun rust hebben gepakt. Zo niet Max Verstappen. De uiteindelijke winnaar van de tweede race van het F1-seizoen gaf na zijn overwinning aan dat hij gamet om te ontspannen. Na de kwalificatie was hij tot laat aan het racen op zijn hotelkamer, mensen konden hem volgen, om op zondagavond de 'echte' GP te winnen.

"Ik hield me een beetje aan het Europese, of zelfs Britse tijdschema", reageerde Verstappen na zijn overwinning. In Saoedi-Arabië is het twee uur later vergeleken met Nederland. "Dus ik ging naar bed om vier uur 's nachts, en werd laat wakker."

Red Bull-teamgenoot Sergio Perez reageert gevat. "We zullen je een lidmaatschap van Disney+ moeten bezorgen."

Verstappen: "Dat heb ik op dit moment al. Het ding is natuurlijk dat ik ook mijn eigen sim-team heb. Dus ik praat met hen ook gewoon een beetje bij en het is ook een beetje ontspannen. Ik rijd op mijn controller, het is gewoon leuk. Ik hoef dan gewoon even niet aan de Formule 1 te denken en ik ben gewoon met vrienden. Wanneer ik maar kan, doe ik het. Ik werd vanochtend (zaterdagochtend, red.) wakker en had een uur over. Dus ik logde gewoon in en had een beetje plezier."

Ook interessant:

Meesterlijke Verstappen brengt kalmte in Red Bull-heksenketel

Daar is 'ie weer: een gloednieuwe RacingNews365 Formule 1-podcast! Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk bespreken de GP van Saoedi-Arabië. Max Verstappen domineerde en zorgde tegelijkertijd voor rust bij Red Bull. Dat en nog veel meer passeert de revue!

Praat mee!

Viaplay
x
FIA CEO FIA legt functie neer