Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Grote financiële meevaller voor Perez

Sergio Perez is deze week een stuk rijker geworden. De Mexicaanse coureur heeft een rechtszaak tegen een voormalig sponsor gewonnen en dat levert hem een boel geld op.

Perez Monza Italy
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

Een grote financiële meevaller voor Sergio Perez. De coureur van Red Bull heeft deze week een rechtszaak gewonnen tegen een voormalig sponsor. In 2019 spande de Mexicaan een rechtszaak aan tegen MGI Asistencia Integral. Dat is een uitbestedingsbedrijf en valt onder de tak van Pemex, een oliemaatschappij in handen van de Mexicaanse overheid.

Na twee jaar in de rechtszaal heeft Perez de zaak gewonnen. Volgens de Mexicaanse krant Reforma ontvangt hij 57 miljoen pesos van de Mexicaanse overheid, iets meer dan 2,4 miljoen euro. Pemex sponsorde Perez tot en met 2019. Toen kwam er een nieuwe Mexicaanse regering en gaf het staatsbedrijf aan haar geld aan 'andere prioriteiten' uit te willen geven.

Bovenop de uitbetaling zal Perez ook nog rente ontvangen over de deal. Hoeveel dat bedrag gaat zijn wordt later berekend door de federale rechtbank.

Ook interessant:

Coronel: "De tweede plek was het maximaal haalbare voor Verstappen"

Tom Coronel heeft goed nieuws voor alle Verstappen-fans. Hij is ervan overtuigd dat Lewis Hamilton nog een vierde motor gaat pakken en dus een gridstraf krijgt. "100 procent. Bottas heeft hem niet voor niks gewisseld", aldus Coronel.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Sergio Perez

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

4 reacties

Viaplay

Unibet
x
Verrast Newey onthult de sleutel tot het Red Bull-succes