Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hakkinen werpt prangende vraag op over geduld Hamilton: "Kritiek is niet mals"

Lewis Hamilton kwam vorig jaar in een situatie terecht die hij al lang niet meer had meegemaakt. Hij bleek met de W13 niet in staat om te winnen. Tegelijkertijd kreeg hij veel kritiek te verduren. Hoe lang houdt hij die combinatie nog vol? Die vraag stelt Mika Hakkinen hardop.

Hamilton Bahrain test
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Lewis Hamilton wist in 2022 geen enkele race te winnen. Desondanks, of misschien wel dankzij dat gegeven, is Mika Hakkinen van mening dat Hamilton zeer gemotiveerd aan het vertrek zal staan van het nieuwe seizoen: "Hij zal alles geven", aldus de tweevoudig wereldkampioen in een video-column voor Unibet.

Tegelijkertijd vraagt Hakkinen zich ook af hoeveel geduld Hamilton nog weet te betrachten: "Het wordt interessant om te zien hoeveel geduld hij nog heeft in het wereldje van de Formule 1. Er is zoveel kritiek op hem en er zijn zoveel criticasters."

"Ik ben er zeker van dat hij die mensen een miljoen dingen zou willen zeggen, maar hij weet ook hoeveel ophef dat teweeg zou brengen. De F1 is geen makkelijke plek om je na al die jaren in te bevinden."

Veel hangt volgens Hakkinen dan ook af van de nieuwe auto: "Als die goed is, zal er niet zoveel aan de hand zijn, maar als dat niet zo is, zal zijn feedback mogelijk weinig lovend zijn."

"Hij zal op en top gemotiveerd en mentaal sterk moeten zijn", zo vervolgt de Fin. "Hij zal de volle 100% moeten geven, ook omdat zijn teamgenoot erg snel en erg sterk is."

Ook interessant:

De geheimen van Verstappens nieuwe Red Bull onthuld

Eindelijk ging het doek van de RB19. De nieuwe bolide van Verstappen en Perez werd lang geheim gehouden en we zien nu waarom.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Wie o wie? Marko wijst Verstappens grootste concurrent aan voor GP Australië