Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton vreest Red Bull: "Op sommige circuits zijn ze beter dan wij"

Enkele races geleden dachten nog vele Formule 1-experts dat Ferrari het team zou zijn dat het Mercedes lastig ging maken, maar door toedoen van de snelle progressie van het team van Max Verstappen lijkt het juist de hete Red Bull-adem te zijn die het Duits-Britse team in de nek voelt.

Hamilton regenrace duitsland
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

In het eerste deel van het seizoen was Mercedes dominant, maar de laatste races vertoont de dominantie van het Duits-Britse team wat scheurtjes. Zowel in Oostenrijk als in Duitsland kende het team een matige wedstrijd en waren het Red Bull en Max Verstappen die er met de overwinning vandoor gingen.

Lewis Hamilton vreest dat het Oostenrijkse team dit seizoen nog vaker toe zal slaan: "Soms vergeten sommige mensen dat Red Bull viervoudig wereldkampioen is en dat ze elk seizoen beschikken over een sterke auto", begint de Engelsman zijn verhaal tegenover Motorsport-Total."

"Dit seizoen is de Red Bull op sommige circuits zelfs het beste gebleken. In Oostenrijk was het overduidelijk dat ze op dat moment het best presterende team waren. Ook dit weekend in Hongarije kan dat zomaar het geval zijn, maar ook in Monza en Spa, waar Red Bull vorige seizoenen relatief zwak was, kan Red Bull mogelijk de beste zijn. Soms heeft Red Bull namelijk meer vermogen dan wij", aldus Hamilton.

Voorspelgame spanje versie RD

Wie wint de GP van Hongarije 2019?

Speel mee en win een Max Verstappen cap!

Speel mee
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

GP Hongarije 2019 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking FIA accepteert inschrijving nieuw Formule 1-team