Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 2022

'Hamilton wil nieuwe mede-eigenaar worden van voetbalclub Chelsea'

Lewis Hamilton en Serena Williams hebben naar verluidt een miljoenenbod gedaan om de nieuwe eigenaren te worden van voetbalclub Chelsea. Het team staat namelijk te koop.

Lewis Hamilton
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Voetbalclub Chelsea krijgt mogelijk twee welbekende nieuwe mede-eigenaren. Niemand minder dan Lewis Hamilton en Serena Williams hebben samen met een groep investeerders een miljoenenbod gedaan op het team, zo weet Sky Sports. Chelsea staat te koop nu Russische oligarch Roman Abramovitsj weg wil als eigenaar, nadat Rusland Oekraïne binnenviel.

Hamilton en Williams zitten bij de laatste drie groepen die een bod doen op de voetbalclub. De zevenvoudig wereldkampioen en de 23-voudig Grand Slam-winnares hebben naar verluidt ongeveer 20 miljoen pond, zo'n 24 miljoen euro, geïnvesteerd in een fonds onder leiding van voormalig Liverpool-topman Martin Broughton.

De twee sportgrootheden hebben elk 10 miljoen pond ingelegd. Het zijn de bekendste namen van de overgebleven drie groepen investeerders die nog kans maken op het eigenaarschap van Chelsea. Dat Hamilton meebiedt op Chelsea is opvallend, want de Brit is al sinds zijn jeugd een groot fan van Chelsea-rivaal Arsenal.

Ook interessant:

Verstappen en Red Bull moeten vanaf nu all-in gaan

In de nieuwste RacingNews365-podcast blikken Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk uitgebreid vooruit op de Grand Prix van Emilia-Romagna.

16 reacties

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Formule 1-podcast Nog volop werk aan de winkel voor Verstappen en Red Bull