Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton zal Formule 1-carrière bij Mercedes beëindigen

Lewis Hamilton heeft op social media trouw gezworen aan Mercedes. De zevenvoudig wereldkampioen geeft aan Mercedes-coureur 'voor het leven' te blijven.

Over Lewis Hamilton doen, niet voor het eerst, wilde geruchten de ronde. Hij zou overwegen Mercedes in te ruilen voor een ander team, aangezien de resultaten in 2022 bepaald te wensen over laten. Op social media drukte Hamilton die geruchten echter de kop in. "Als je onderdeel bent van Mercedes, dan ben je onderdeel van Mercedes voor de rest van je leven", zo schrijft Hamilton. "Kijk eens naar Stirling Moss. Ze zorgen voor je", vervolgt hij, verwijzend naar de manier waarop Mercedes Moss bleef omarmen als ambassadeur van het merk. Hamilton koestert die handelswijze van Mercedes: "Dat is iets heel speciaals en dat is ook precies waarom ik altijd een Mercedes-coureur zal blijven", aldus de recordkampioen, wiens woorden werden gedeeld door Mercedes.

1534218631353012225

'I’ll always be a Mercedes driver.' 💜 pic.twitter.com/Q0Ljj7gagD — Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@MercedesAMGF1) June 7, 2022

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden