© Mercedes AMG

Nieuwsoverzicht

Hamilton ziet geen reden om levenswijze te veranderen

19 sep. 2018 07:00 René Oudman 0 reacties
In tien dagen tijd reisde Lewis Hamilton nagenoeg de hele wereld over. Vanuit Italië, waar hij de Grand Prix had gewonnen, werd de trek naar Shanghai ingezet. Aldaar moest de Brit zijn nieuwe Tommy Hilfiger-kledinglijn presenteren, iets wat hij een paar dagen later in New York deed. Via de Big Apple kwam Hamilton in Singapore terecht.

Op het Marina Bay Street Circuit werd de vijftiende Formule 1-race van 2018 gehouden en voor de zevende keer dit seizoen eindigde het in een triomftocht voor Hamilton. De Brit, die op zaterdagavond naar een waanzinnige poletijd vloog, ziet dan ook geen reden om zijn hectische levenswijze te veranderen.

"Ik wist dat me hier naar gevraagd zou worden", zei Hamilton na afloop van de Singaporese Grand Prix, "maar volgens mij heeft iedereen gezien dat ik geen hinder ondervind van mijn aanpak. Ik ben Toto Wolff daar ontzettend dankbaar voor, hij is een belangrijke factor geweest in de relatie tussen mij en Tommy Hilfiger. Toto weet dat ik niets liever wil dan het winnen van het wereldkampioenschap Formule 1."

"Mensen hebben mij gevraagd naar de manier waarop ik in het leven sta en hoe ik zaken aanpak. Ik denk dat we als team sowieso een geweldige aanpak hebben, en we moeten gewoon lekker op deze manier doorgaan."

Na de Grand Prix van Singapore heeft Hamilton veertig punten voorsprong ten opzichte van Sebastian Vettel. De Duitser kwam slechts als derde over de eindstreep in de Aziatische stadsstaat.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen