Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1

Het gevaar van twee kampen binnen een Formule 1-team

Na drie Grands Prix worden de eerste spoedoverleggen al gehouden bij Ferrari. Waar Sebastian Vettel de gedoodverfde teamleider is, ontpopt Charles Leclerc zich tot de nieuwe sterrijder van Ferrari. In het verleden leverden teaminterne duels meer dan eens grote kopzorgen op voor de teambaas in kwestie.

In een aantal gevallen veranderde de onderlinge strijd zelfs in pure haat, waardoor er binnen het team twee kampen ontstonden: eentje voor de gevestigde rijder en eentje voor de 'buitenstaander'. RacingNews365 belicht een handvol momenten uit de Formule 1-geschiedenis waarin het binnen een team helemaal misging!

Vettel Leclerc 2019

Wanneer er twee kampen binnen een Formule 1-team zijn

Ferrari moet alle zeilen bijzetten om de neuzen binnen het team dezelfde kant op te laten wijzen. Sebastian Vettel en Charles Leclerc doen prestatietechnisch in 2019 tot dusver niets voor elkaar onder en men zou zelfs kunnen stellen dat de 21-jarige Monegask sterker oogt dan zijn collega, die in het verleden viermaal wereldkampioen werd. Botsen doet het nog niet, maar dat deed het in het verleden bij deze teamgenoten wel!

Bekijk het album

Het voetbalseizoen wordt zaterdag afgesloten met de Champions League finale

Wie wint de Champions League finale: Inter Milan of Manchester City? Win bij Unibet 100x jouw inzet als jouw favoriet wint!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 100x jouw inzet!
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Verstappen deelt duidelijke mening over Hamilton: "Men zal me nu vast haten"