Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner belooft vuurwerk: "Als het seizoen eenmaal begint, wordt het geweldig"

Christian Horner baalt net als ieder ander van het wegvallen van talloze Grands Prix aan het begin van het F1-seizoen, maar hij blijft hoopvol.

Verstappen Horner 2020
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

"Rest assured that once the season does begin, it will be one to remember." Het is de hoopvolle afsluiting van een instagram-post van Christian Horner, die zich vrij laat vertalen als: "Reken er maar op dat als het F1-seizoen van start gaat, het sensationeel wordt."

Zover is het echter nog niet, want in totaal zijn nu de eerste zeven Grands Prix óf afgelast, óf uitgesteld. Een goede call, zo vindt de Red Bull-teambaas, net zoals dat hij achter het besluit staat om de nieuwe regels voor 2021 met een jaar uit te stellen.

"Iedereen binnen de Formule 1 heeft hard gewerkt om de juiste maatregelen te nemen in deze onvoorziene omstandigheden. Diverse besluiten zijn genomen om er voor te zorgen dat we ooit weer kunnen gaan racen op een voor de fans en de F1-community veilige manier. Wij (Red Bull, red.) steunen die maatregelen volledig."

Ook Red Bull moest de fabriek sluiten in het kader van de naar voren gehaalde zomerstop. Dat neemt niet weg dat men blijft nadenken over manieren om iedereen binnen het team gezond te houden, inclusief de familieleden van de personeelsleden.

"Net zoals de fans zijn ook wij teleurgesteld dat we niet kunnen racen, maar deze coronapandemie overstijgt onze sport en deze veranderingen zijn gezien de wereldwijde situatie noodzakelijk."

Verstappen Bracelona dag 4

De Grote F1 2020 Quiz

Hoe goed is jouw kennis over het huidige Formule 1-season? Kom er achter door het spelen van de Grote Formule 1 2020 Quiz!

Speel mee

Het voetbalseizoen wordt zaterdag afgesloten met de Champions League finale

Wie wint de Champions League finale: Inter Milan of Manchester City? Win bij Unibet 100x jouw inzet als jouw favoriet wint!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 100x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Red Bull

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Verstappen deelt duidelijke mening over Hamilton: "Men zal me nu vast haten"