Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner deelt statement na ophef over vermeende gelekte berichten

Christian Horner heeft een statement gedeeld vanuit Bahrein. De Brit werd eerder vrijgesproken in een onderzoek naar vermeend grensoverschrijdend gedrag, maar ziet zich genoodzaakt te reageren op een anonieme mail met vermeende, gelekte berichten.

Horner Bahrain 2024
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het inmiddels afgeronde onderzoek naar Christian Horner blijft de gemoederen bezig houden in Bahrein. De Brit werd vrijgesproken door een externe advocaat en mocht aanblijven als teambaas, maar donderdag ging er een mail rond met vermeende berichten tussen Horner en de vrouw die de klacht tegen hem had ingediend.

Het is op dit moment onduidelijk of de mail van de anonieme bron, actief onder de naam 'Anonymous Reporter', betrouwbaar is, maar de teambaas reageert wel in een statement. Horner wil niet ingaan op de mail zelf en herhaalt nog maar eens dat hij alle beschuldigingen stellig ontkent.

"Ik geef geen commentaar op anonieme speculaties, maar ik herhaal dat ik de beschuldigingen altijd heb ontkend, dat ik de integriteit van het onafhankelijke onderzoek heb gerespecteerd en dat ik bij elke stap volledig heb meegewerkt", luidt het bericht. "Het was een grondig en eerlijk onderzoek, uitgevoerd door een onafhankelijke, gespecialiseerde advocaat, en het heeft geleid tot een verwerping van de ingediende klacht. Ik blijf me volledig richten op de start van het seizoen."

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Bahrein 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen grijpt naast prestigieuze prijs