Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Horner prijst Verstappen de hemel in: "Dit was de klassieke Max!"

Max Verstappen eindigde op de eerste plaats tijdens de sprintrace in de Verenigde Staten. Red Bull-teambaas Christian Horner ziet een enorme boost voor het team.

Verstappen Sprintrace Austin
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen reed een perfecte sprintrace in de Verenigde Staten. De wereldkampioen ging goed van start en was verder in staat om de race te controleren. Het leidde tot zijn eerste overwinning sinds de sprintrace in Oostenrijk en Christian Horner kan dan ook niet anders dan tevreden zijn met de prestatie van zijn coureur.

"Het is een energieboost voor het gehele team", stelt Horner tegenover Sky Sports. "Er wordt veel werk in deze auto's gestoken en het is geweldig om onze eerste zege sinds juni te pakken. De performance van de auto was sterk en Max controleerde de race op mooie wijze."

Wel waakt Horner voor Ferrari. "Ze zagen er erg competitief uit, al vochten de coureurs hard met elkaar. Dat vraagt veel van de banden, vooral in de eerste sector. Ze zullen zeker sterk zijn in de race, maar het was bemoedigend voor ons dat Max de banden goed managede en nog performance over had in de laatste ronde."

Daarna volgen de complimenten voor Verstappen. "Hij was vrij stil, Max deed gewoon zijn ding. Hij wilde wat informatie over waar Lando Norris meer pushte, maar zijn capaciteit om dat op te nemen, het glijden te voorkomen en de achterbanden in leven te houden... Dit was de klassieke Max! Hij is zo sterk op dat gebied en zette een geweldige prestatie neer."

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Live reacties na mislopen poleposition door Verstappen in Austin